Συχνές ερωτήσεις

Τα έπιπλα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. α) Τα λουστραριστά έπιπλα. παραδίδονται συναρμολογημένα στον χώρο σας. Η επιφάνεια τους είναι από αληθινό ξύλο το οποίο βάφεται στο χρώμα της προτίμησης σας. Μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από το βάρος της κατασκευής και το ομοιογενές σύνολο που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. β)Τα έπιπλα Μελαμίνης μεταφέρονται στον πελάτη συνήθως αμοντάριστα. Η επιφάνεια τους δεν είναι σε καμία περίπτωση βαμμένη και επιπρόσθετα προκαλείτε έντονα η εντύπωση του πλαστικού. Το μεγαλύτερο ωστόσο μειονέκτημα εντοπίζεται με την πάροδο μικρού χρονικού διαστήματος. Καθώς η συναρμολόγηση τους έγινε επιτόπου και με την απουσία της απαραίτητης κόλλας οι ενώσεις αρχίζουν σταδιακά να χαλαρώνουν και η αστάθεια της κατασκευής γίνεται πλέον αισθητή και φυσικά επικίνδυνη.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από όλα τα είδη του ξύλου που είναι κατάλληλα για ένα έπιπλο. Όπως για παράδειγμα ενδεικτικά σας αναφέρουμε, το δρυς είτε μασίφ είτε με καπλαμά η αμερικάνικη καρυδιά, η οξυά το πεύκο και πολλά άλλα.
Το παραδοσιακό μελισσοκέρι είναι ιδανικό για να θρέψεις τα πιο παλιά ξύλινα έπιπλα. Αν τα έπιπλα όμως είναι καινούρια, καλής ποιότητας με ένα απλό βαμβακερό βρεγμένο πανάκι και έπειτα ένα πέρασμα με ένα στεγνό, αρκεί για να έχετε λαμπερά ξύλινα έπιπλα.
Μπορείτε να τρίψετε σχολαστικά το λεκέ με μια μικρή βούρτσα εμποτισμένη σε νερό με ξύδι.
Για γενικό καθάρισμα, χρησιμοποιείστε μόνο ένα στεγνό, μαλακό πανί. Εάν χρειαστεί, σκουπίστε ή τρίψτε απαλά ολόκληρη την επιφάνεια με ένα καθαρό, μαλακό πανί που το έχετε βουτήξει σε νερό και σαπούνι. Για το καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα, χρησιμοποιείστε εξάρτημα με μαλακή βούρτσα στο άκρο του σωλήνα, ώστε να μη γδαρθεί η επιφάνεια.
0
    0
    Καλάθι